Pool of experts

Mex United is een team van ‘mexperten’: Stuk voor stuk ervaren strategen die hun kennis met jou willen delen in domeinen als marketing, social media, e-commerce, sales en merkidentiteit 

Marketingstrateeg Kurt Ostyn

Kurt Ostyn

Marketing Strateeg

Kurt Ostyn is een groeistrateeg met een passie voor marketing. Hij startte zijn loopbaan in 1991 bij de houtgroep Cras, waar hij verantwoordelijk werd voor de marketinguitbouw van het tuinhoutmerk Collstrop.

Na precies 10 jaar koos hij voor het ondernemerschap. Dankzij zijn kennis uit de houtbranche, zijn ervaring inzake duurzaam bosbeheer, en zijn marketingpassie werd hij in 2002 door WWF België als marketeer ingehuurd om de bekendheid van het FSC-label te vergroten bij zowel papier- als houtindustrie alsook de consument. Met succes.

Sinds 2003 richt Kurt zich uitsluitend tot het verlenen van strategisch marketingadvies aan handelaars, KMO’s, overheden, scholen en andere organisaties. Zijn devies : oog voor eenvoud.

Na 14 jaar als onafhankelijk marketingadviseur richtte Kurt op 1 januari 2017 samen met e-commerce-expert Cis Scherpereel Mex United op.

Publicaties

  • “De Toekomst Jeukt” (2007)
  • “Ladders zwemmen niet” (2012)
  • “Dagboek van een marketinghoer” (2012)
  • “De prinses op het witte paard”, Uitgeverij Bibliodroom (2015)
  • Co-auteur van “Het Oneerlijk Voordeel” (2019) – oneerlijkvoordeel.be

Meer info over Kurt zijn professionele loopbaan vind je hier terug.

E-commerce specialist Cis Scherpereel

Cis Scherpereel

E-commerce strateeg

CIS staat voor Connect – Inspire – Share. De drie letters vormen ook zijn voornaam… 

Met meer dan 10 jaar ervaring als e-commerce expert zet hij zijn kennis graag in voor projecten in B2B of B2C waar online sales en merkidentiteit aan de orde zijn. 

Hij startte zijn loopbaan als grafisch vormgever en groeide door tot een ervaren strateeg in e-commerce. Hij stond aan de wieg van diverse webshops: O.a. voor Maxitoys, Bel&Bo, Fun, Duvel Moortgat, Brooklyn, Emob, Hubo, Colora, Lamett, Deknudt Frames, Cras en heel wat KMO’s en start-ups. 

Cis is ook gastdocent aan Ehsal Management School en gewaardeerd spreker over e-commerce. Binnen de context van Mex United adviseert hij ondernemers in hun groeistrategie, met de focus op digitale kanalen: website/webshop, marktplaatsen, social commerce. Zijn insteek is nooit technisch, maar vanuit de zoektocht naar dé reden waarom mensen bij jou zouden kopen en niet elders. 

Publicaties: 

Hij is ook de host van “De E-commerce Podcast“.

Cis is “E-commerce Personality van 2021”, een award uitgereikt door Safeshops en Bol.com. 
Meer info over de titel E-commerce Personality en de carrière van Cis vind je op deze pagina. 

210916_F07_MEX UNITED_074

Romanie Sagaert

Make-it happen marketeer

Samen met mijn collega Kerlijne sta ik in voor de operationele uitwerking van jouw marketingstrategie. In projectbegeleiding en het geven van opleidingen komt mijn ervaring als marketing coach en social media expert goed van pas. 

210916_F07_MEX UNITED_123

Jelle Ryckoort

Online marketing expert

Om de online aanwezigheid van je onderneming te optimaliseren kan je bij mij terecht. Zowel strategisch als concreet. Met heldere doelen en een steeds beter resultaat voor ogen. Ik deel mijn kennis graag om de klant meer inzicht te verschaffen in online marketing

210916_F07_MEX UNITED_112

Kerlijne Taghon

Make-it happen marketeer

Strategische plannen omzetten in daden is wat ik het liefste doe. Bedrijven die niet de mankracht en de kennis in huis hebben of tijdelijk bijstand nodig hebben om dingen gedaan te krijgen, kunnen op mij rekenen. Als doener of coördinator. 

210916_F07_MEX UNITED_057

Daniëlle Vercautere

Make-it happen marketeer

Websites, webshops en online marketing campagnes laten renderen. Daar zorg ik voor. Ik hou ervan om daar het maximum uit te puren voor onze klanten. Blij mij in het team van Mex United te kunnen ontplooien in deze domeinen.

210916_F07_MEX UNITED_113

Justine Vanneste

Project Coördinator

Als project coördinator volg ik het administratieve luik van jouw project op. Met vragen over facturatie en KMO-portefeuille kan je altijd bij mij terecht. Als doener of coördinator. 

Kennis maken met een Mexpert?

Koffiekletsen doen we niet. In een klankbordsessie leren we elkaar kennen. Met koffie als je dat wenst.