Marketingbureau in Kortrijk

Wij zijn een Kortrijks marketingbureau gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van (familie)bedrijven. “Wat vandaag goed is, morgen beter maken.”: dat is onze missie. Door de marketing en communicatie succesvol te maken en de troeven samen uit te bouwen tot een oneerlijk voordeel.

Mex United helpt je met

Merken versterken

Ik heb marketing ondersteuning nodig. Ik wil meer volk in mijn winkel of showroom. Ik zoek mijn oneerlijk voordeel. Zijn dit herkenbare situaties? Mex United is gespecialiseerd in deze uitdagingen

Online marketing

Wij helpen je met een verstandige aanpak en een efficiënt plan om online beter te scoren. Binnen online marketing zijn er verschillende aspecten, waarvan SEO, SEA en sociale media er slechts enkele van zijn. Mex United helpt je met de juiste inzichten én de uitvoering om online te groeien.

Duurzaam communiceren

Ondernemers worden geconfronteerd met duurzaamheid. Communicatie met aandacht voor het milieu en maatschappij, vaak met een focus op transparantie, ethische praktijken en sociale verantwoordelijkheid. Niet alleen acties, maar ook communicatie is cruciaal.

Maak kennis met het team

Mex United team

Maak kennis met het team van gepassioneerde marketeers! De bruisende breinen: Cis en Kurt zijn marketingstrategen, die gespecialiseerd zijn in het adviseren en begeleiden van familiebedrijven. Samen met hen hebben we onze digital marketeer, Bram, wiens expertise zich uitstrekt over het digitale landschap. En niet te vergeten ons dynamische duo van make-it-happen marketeers, Kerlijne en Daniëlle: twee toegewijde teamleden die resultaten boeken met hun hands-on aanpak. Samen vormen we een gedreven team met een sterke focus op duurzaamheid, resultaatgerichtheid en samenwerking.

KMO-Portefeuille

kmo-portefeuille bij Mex United

Mex United is geregistreerd dienstverlener voor KMO-portefeuille. Hiermee subsidieer je ons adviestraject voor 20 of 30%. We helpen je graag om hiervan gebruik te maken.

Zij deden al beroep Mex United

Herkenbare uitdagingen

Een gekend probleem voor veel winkels en showrooms. De conversieratio is zeer hoog eens de bezoeker de moeite doet om naar de winkel te komen. De uitdaging is dan om volk naar de winkel te halen. Via een klankbordsessie, een strategische workshop van 2,5 uur, komen we tot nieuwe inzichten en ideeën. 

Hoger scoren in Google is een uitdaging, elk bedrijf wil graag zo hoog mogelijk in de zoekresultaten staan. Door jouw SEO te verbeteren met kennis van zaken op een gestructureerde manier, maken we er samen een succesverhaal van.

Bij Mex United hebben we al enorm veel ervaring in het begeleiden en adviseren van een nieuwe business. Cis en Kurt zijn marketingstrategen, die focussen op de waardepropositie en het oneerlijk voordeel. Dit kan onder andere via een focusgroep, die een schat van informatie biedt vanuit de doelgroep.

Online adverteren is een aparte specialiteit binnen online marketing. Online adverteren kan via de zoekmachines, de meest gebruikte is Google. Maar kan evenwel via Bing of via sociale media. Bij elk type van online adverteren moet eerst een grondige analyse gemaakt worden van het doel en de doelgroep. Vanuit deze info creëren we een effectief advertentieplan dat als basis dient om het ook uit te voeren.

Een klankbord of second opinion is vooral waardevol wanneer je vastzit in een marketingstrategie, twijfels hebt over een bepaalde aanpak, of simpelweg frisse inzichten nodig hebt. De experts van Mex United luisteren naar jouw verhaal.