Een marketing perceptie scan van jouw bedrijf

Als de vlag de lading niet dekt…

icoon marketing perceptie scan

De eerste indruk. We weten allemaal hoe belangrijk die is. Die eerste indruk gebeurt hoofdzakelijk online. Jouw website en sociale media zijn jouw gevel en etalage geworden. Helaas stemt die ‘first impression’ van jouw zaak zelden overeen met de realiteit. Dat is althans wat we bij de strategische begeleiding bij honderden bedrijven en organisaties hebben geleerd. Die kloof tussen wat je uitstraalt en wat je in werkelijkheid bent of biedt, kost handenvol geld. En je verliest er potentiële klanten mee.

Daarom bundelden onze jarenlange kennis en ervaring in een Marketing Perceptie Scan (MPS). Laagdrempelig. Onderbouwd. Neutraal. En zeer budgetvriendelijk.

Wat is een Marketing Perceptie Scan (MPS)?

Enkel op basis van jouw bedrijfsnaam en het product of de dienst die je aanbiedt, gaan wij op verkenning en geven jou een ondubbelzinnige weergave van de perceptie die je met jouw huidige communicatie creëert.

Komt onze analyse overeen met wat jouw identiteit? Dan blijf je best trouw aan jouw huidige aanpak. Klopt het niet? Dan geven wij de nodige aanbevelingen en suggesties om bij te sturen.

Wat kost een MPS?

  • Basisversie: €950
  • Uitgebreide versie: op aanvraag

Benieuwd naar de MPS van jouw zaak?

Het volstaat om onderstaande velden in te vullen, en wij gaan voor jou aan de slag*.

*bij aanvang sturen we jou een bestelbon (facturatiegevens) en deadline (max. 3 weken).