"De Toekomst Jeukt" in een unieke pianolezing

Houvast en speelruimte als antwoord op een veranderende economische context.

Pianolezing

Kurt Ostyn is een marketingstrateeg. Geen pianist. Hij kan nauwelijks noten lezen. Toch kiest hij de piano als zijn trouwe metgezel voor zijn nieuwste lezing. Hiermee illustreert hij dat passie belangrijker is dan perfectie. De piano staat symbool voor de nood aan houvast en speelruimte bij de vele ondernemende mensen die af en toe dreigen te verdrinken in een wereld die razendsnel verandert.

Kurt raakt met zijn verhalen en zijn pianospel niet alleen gevoelige snaren, hij legt ook uit waarom hij hoopvol is. Hij kijkt als vijftiger vol bewondering en verwondering naar de digitale technologische revolutie en bejubelt tegelijk het menselijk vernuft. Dat doet hij met de ogen van een kersverse grootvader én die van een ambitieuze en enthousiaste ondernemer. De Toekomst Jeukt is een ‘pianolezing’ die iedereen weet te inspireren, en niemand onberoerd laat. 

 

Deze "pianolezing" ook voor jouw bedrijf
of organisatie boeken?

  1. Een unieke voorstelling met persoonlijke verhalen, muziek en een link naar de bedrijfswereld
  2. Met piano en zonder powerpoint
  3. Inhoudelijk aanpasbaar naar wens of context van jouw event

In de pers verschenen

KURT OSTYN | GROEISTRATEEG MEX UNITED

“Passie is belangrijker dan perfectie.”

Wat anderen er van vinden

Quote1
“Wat heb ik genoten van dit samenspel van woord en muziek. Een prachtig evenwicht tussen ratio en emotie. Jouw passie voor pianomuziek heeft me geraakt en geïnspireerd!”
Klik Hier
Quote2
"Ik wist niet waaraan ik me mocht verwachten maar was aangenaam verrast door de simpele, doch accurate boodschappen die in je cabaretshow/lezing zaten. Het stemt tot nadenken in een ongedwongen en relaxe setting. Knap!"
Klik Hier
Quote3
"Uniek hoe de immer bescheiden Kurt zijn wijze inzichten met ons deelt en die afwisselt met een -voor ons nog ongekend talent- zijn pianospel. Gemoedelijk, harmonieus, inspirerend. Met dit gevoel keren we blij terug naar huis.”
Klik Hier
Quote4
“Wauw. Dat was het gevoel dat ik had na de lezing van Kurt. De voorstelling is een mix van privé en professioneel, in elkaar verweven zoals ook in het leven van een ondernemer het geval is. Dat heeft me geraakt. De pianolezing is uit het leven gegrepen.”
Klik Hier
Quote5
"Laten we perfectie vervangen door passie en authenticiteit. Digitalisering omarmen voor de generaties die na ons komen. En laten we op zoek gaan naar het raakvlak tussen ratio/verstand en gevoelens. Een gepassioneerde chille lezing die tot nadenken stemt."
Klik Hier
Quote6
"De toekomst jeukt! Kurt bracht vanavond het verhaal van de toekomst met 3 belangrijke lessen: kies voor 'passie' in plaats van 'perfectie', omarm de digitale transformatie, en vind jouw 'secret chord', de ideale snijlijn tussen emotie en ratio!"
Klik Hier
Quote7
"Wie in godsnaam steekt het in zijn hoofd om ondernemers toe te spreken, met schoenen uit en in hemdsmouwen en zijn woorden laat naklinken tijdens een prachtig pianospel. Schitterend. Suzanne zal mij altijd bijblijven. U hebt mij 'geraakt' met een aantal kernachtige uitspraken – om verder te degusteren."
Klik Hier
Quote8
"Een fantastisch concept! Gevat en stemt tot nadenken. De muzikale intermezzo’s vormen een prachtige verbinding en zijn zeer goed gekozen. Ook de boodschap die je uitdraagt: krachtig, positief en mooi!"
Klik Hier
Quote9
"Kurt laat je even stilstaan bij onze toekomst. Hoe gaan we er mee om en wat is onze rol? Mooi, pakkend en stimulerend."
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Praktische informatie

  1. Duur: 60 minuten 
  2. Prijs: diverse formules/prijzen op maat van jouw event
  3. Indien geen piano aanwezig is, kunnen we hiervoor zorgen (i.s.m. Piano’s Maene)

De Toekomst Jeukt

Interesse in deze ‘pianolezing’?

We nemen snel contact met je op als je ons deze basis informatie bezorgt.
Alvast bedankt voor de interesse.

Ontdek ook deze podcast aflevering

Geniet mee van de geschiedenis en de toekomst van dit prachtig instrument en de wijze waarop Chris Maene en zijn zonen de stap naar digitalisering succesvol wisten te zetten.