Blog • 10 maart 2017 • Cis Scherpereel

Waarom we met Mex United de Global Ecommerce Summit belangrijk vinden

Mex United biedt als partner van de Global E-commerce Summit in Barcelona een unieke ticket deal aan. Sluit je aan bij onze delegatie Belgische retailers en professionals en reserveer je zitje!

Congres

Het jaarlijks wereldcongres bied je ongelooflijke inspiratie en inzichten in e-commerce, omni-channel en online ondernemen in zijn geheel. Voor deze 9de editie zijn kleppers als JD.com, Coca-Cola, Asos en Media-Saturn uitgenodigd, maar ook tussen de “kleinere” presentaties zitten elk jaar pareltjes die voor je eigen business bijzonder waardevol kunnen zijn.

Dit jaar zit het hele gebeuren in een ietwat ànder jasje. Meer op de leest van retailers geschoeid, dus met een sterke focus op B2C. Men belooft ons “Now”, “Wow” en “How”. Gericht op inspiratie én actie. Hmm… sounds great: niet te wollig, maar hands-on en pragmatischer.

Omdat kennisdeling tot het DNA van Mex United hoort, vinden wij dat dit congres echt de moeite waard.

Belgische delegatie

Vorig jaar genoten 20 ondernemers van de ticket deal die ik toen aanbood. Ook voor deze editie (12-14 juni 2017) wil ik met een stevige delegatie ondernemers en professionals naar Barcelona afzakken voor deze e-commerce hoogdagen.

Naast het congres-gebeuren is er tijdens informele momenten en recepties heel wat tijd voor netwerking. Niet enkel binnen de delegatie Vlaamse/Belgische ondernemers, maar uiteraard ook met professionals uit het buitenland. Elk jaar opnieuw hoor ik van de deelnemers en ervaar ik het zelf ook: het is een uniek moment waar sterke connecties worden gesmeed.

Barcelona

Er zijn saaiere plekken op de wereld dan deze bruisende Catalaanse stad. Toch?

Korting

Mex United is trots om een van de partners te zijn van de Global E-commerce Summit en in dat kader kunnen we een fantastische ticket deal voorstellen. Op sommige tickets is de korting zelfs meer dan 50%!!

Goedkopere tickets zul je niet te pakken kunnen krijgen. Ga dus met ons en tientallen ondernemers mee naar Barcelona!

Dus:

  • Ben je verantwoordelijk voor e-commerce als manager, medewerker of zaakvoerder, dan moet deze conferentie met stip genoteerd staan in je agenda.
  • Reserveer nu alvast je ticket bij Mex United. Stevige korting. Geen dank 🙂
  • Alle info over de Global E-commerce Summit (locatie, programma, …) vind je op de website van het congres.

See you in Barcelona!