Wij zoeken een
wakkere online creatieveling

Een droomjob in een slaapwinkel. Dat is wat De Nachtwacht te bieden heeft indien je een creatieve duizendpoot bent die houdt van sociale media en online marketing.

Het gedroomde profiel ziet er als volgt uit:

De Nachtwacht is vooral op zoek naar een sympathieke nieuwe collega die zich wil verdiepen in de wereld van de slaap. Iemand die hun unieke verhaal weet te vertalen op Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest, YouTube enz… en er tegelijk voor zorgt dat de website en binnenkort de webshop steeds de meest actuele en juiste informatie bevat. 

Je hoeft geen uitgeslapen marketingexpert te zijn. Jouw smartphone is jouw beste vriend. Jouw passie voor alles wat op internet leeft, zal worden aangescherpt door het professionele marketingteam van Mex United.

Wat De Nachtwacht jou biedt

De Nachtwacht staat ervoor bekend tot het uiterste te gaan in het vinden van het juiste bed voor elke klant. Nergens in Vlaanderen is er een vergelijkbaar aanbod aan Europese topmerken. Je komt terecht in hun stijlvolle en vanaf oktober vernieuwde winkel te Kortrijk waar je het volgende kan verwachten:

  • Een ergonomisch ingerichte werkplek  
  • Een tof team van jonge, dynamische collega’s 
  • Mogelijkheid tot 1 à 2 dagen thuiswerk per week 
  • Een competitief loonpakket 
Andere wensen zijn steeds bespreekbaar tijdens een verkennend gesprek.

ROMANIE SAGAERT _ MAKE-IT HAPPEN MARKETEER

“Spreekt bovenstaande omschrijving jou aan en wil je graag meer vernemen? Vul dan onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op met jou.”

Om spam te voorkomen, wordt deze site beschermd door de Google reCAPTCHA-tool. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Inspirerende inzichten

Steel de kennis van andere ondernemers en experten in onze blog.