Wat onze klanten over Mex United vertellen

Nu hoor je het ook eens van een ander 🙂

Kim De Nachtwacht

Ik werk al bijna 20 jaar met Kurt samen en eigenlijk is de basis van die samenwerking nog dezelfde: Oog voor eenvoud. Voeten op de grond. Gezond kritisch.

Mex United zorgt ervoor dat De Nachtwacht binnen de sector van de slaapwereld steeds een stapje voor blijft op de anderen. Kurt en Cis blijven ons inspireren, uitdagen én begeleiden op vlak van marketing en e-commerce, want zelf hebben we (hoezeer het me nochtans interesseert) te weinig tijd om ons in die materie te verdiepen. De ‘perfect match’ dus…

– Kim Vanacker, De Nachtwacht

De uitdagingen van jouw business aanpakken?

Plan een klankbordsessie in met Cis en Kurt

Een klankbordsessie is een strategische workshop van 2,5 uur. We zoomen samen in op de uitdagingen waar jouw business voor staat. Je krijgt meteen feedback, gebaseerd op de kennis en ervaring van onze marketingstrategen. Onafhankelijk, onbevooroordeeld, open en misschien wel wat confronterend.

Een klankbordsessie in het kort: 

 • 2,5u fysieke bijeenkomst
 • € 950
 • Subsidie tot 30% via KMO-portefeuille (rest € 665)
 • Inclusief schriftelijk verslag
 • Locatie: Mex United, Kortrijk

Wil je graag meer informatie? Check dan onze pagina over klankbordsessies

Boek een Marketing Perceptie Scan (MPS)

Enkel op basis van jouw bedrijfsnaam en het product of de dienst die je aanbiedt, gaan wij op verkenning en geven jou een ondubbelzinnige weergave van de perceptie die je met jouw huidige communicatie creëert.

Een Marketing Perceptie Scan in het kort: 

 • Basisversie: € 950
 • Uitgebreide versie: op aanvraag

Wil je graag meer informatie? Check dan onze pagina over de Marketing Perceptie Scan

Mex United maakte mijn droomverhaal concreet en klaar voor de markt.
– Ann Gheysen, LOFF
Aangename samenwerking, goede begeleiding. Marketeers met gezond verstand! Klaar voor de volgende 10 jaar!
– Ward Vanassche, Wijnen Vanassche
Heel gestructureerd en duidelijk. Op een integere manier en met kennis van zaken wordt diep gegraven en worden de inzichten en strategie goed vertaald in te implementeren zaken.
– Tom Van Poucke, Atelier Vic
Wij zijn gevallen voor hun nuchtere kijk op marketing en no-nonsens aanpak. We hebben het grootste vertrouwen dat hun advies ons dat tikkeltje meer vooruit zal helpen, nu en voor de komende generatie.
– Els Vandekerckhove, Grondwerken GLK
Een duidelijke communicatie en weergave van resultaten.
– Katrien Formesyn, Ducaju
De klankbordsessie is een mooie en eerlijke spiegel die voorgehouden wordt. Professioneel en onbevooroordeeld! En dat maakt dat de tips die meegegeven worden enorm waardevol zijn.
– Riet De Sadeleer, Wingpartner – Expeditie O
De klankbordsessie met Cis en Kurt is een heel open discussie waar inzichten, suggesties, uitdagingen, vragen, … worden gedeeld. Het doet je verder nadenken, bepaalde zaken in vraag stellen en levert voldoende materiaal op om je strategie verder uit te werken en af te lijnen.
– Bram Scheers, Balta
Kurt en Cis hebben mijn knopen helpen ontwarren. Er is terug helderheid in de samenhang van mijn ondernemingen, waardoor ik een boost kreeg om de draad terug “vollen bak” op te pikken. Ze helpen je je prioriteiten helder te stellen, en, in mijn geval heel belangrijk, mijn doelgroep en het doel zelf van wat ik doe beter te definiëren.
– Klaar Kindt, Upart en wall.k.dot

Voor mij staat Mex United voor: goede inzichten, goede focus, down-to-earth, realisme.

– Bruno Fierens, TMS software
We zijn erg positief over het werk van het team van Mex United. Ze zijn op verschillende manieren en vanuit meerdere invalshoeken grondig in onze webshop gedoken.

We kregen daardoor zeer concrete adviezen en tips, waar we vrijwel meteen mee aan de slag kunnen. Tijdens de workshop was er ook nog voldoende gelegenheid om extra vragen te stellen aan Cis en Kurt, wat nog een extra toegevoegde waarde was.
– Pieter De Witte, De Verfwebshop
Hoe ik Mex United zou omschrijven:
 • Persoonlijke aanpak
 • Fijne samenwerking met het team
 • Helpen goed meedenken voor eventuele oplossingen op een probleem
 • Mooie grafische vormgeving
 • Goede opvolging
 • Snelle feedback
– Angie Billin, De Kapelhoek – Omnipet