Klanten getuigen

Wat onze klanten over Mex United vertellen

"Vlotte, open samenwerking. Meteen al veel bruikbare tips."

"Er wordt goed geluisterd naar de vraag/probleem van de klant, er wordt een analyse gemaakt, knelpunten worden aangepakt en een concreet plan met werkpunten wordt opgemaakt. To the point!"

"Het team van Mex United heeft een duidelijk beeld geschetst over onze positionering en ons ondersteunt in het correcte positioneren van onze applicatie in de opstartfase."

"Goeie aanpak, EENVOUD als basisprincipe."

"We schakelden Mex United in voor een verkennend gesprek inzake markten, diensten, producten waar we zelf geen ervaring mee hebben. Door dit gesprek kregen we nieuwe inzichten op onze plannen. Eens het product/dienst gefinaliseerd is, kunnen we deze inzichten gebruiken om verdere stappen te ondernemen."

"Zoals steeds tot op heden heel erg tevreden!"

"Wat fijn om te brainstormen met twee professionals op hetzelfde moment. Een aanrader voor elke onderneming die zichzelf in vraag durft te stellen."

"Zeer leerrijk, veel bijgeleerd op zeer korte tijd."

"Ik werd zeer goed ontvangen door Kurt en Cis! Deze kerels zijn ultra professioneel maar toch vriendelijk en luchtig, ze luisteren met volle focus naar je project en ontwikkelen on the spot een creatieve strategie onder het motto van het oneerlijk voordeel. Na zestig minuten te babbelen met Kurt en Cis had ik al onmiddellijk een nog beter beeld over mijn toekomstig project!"

"Professionele aanpak van adviseur Daniëlle, echter door moeilijke samenwerking met Amazon niet het gewenste resultaat behaald."

"Heel tevreden van deze korte brainstorm!"

"De Mex United adviseurs zijn zeer gedreven in het geven van professioneel marketingadvies. Cis & Kurt is een sterk tandem! Voor iedere zaakvoerder/bestuurder met marketing vragen de moeite waard om te kiezen voor een klankbordsessie."

"Op een integere manier en met kennis van zaken wordt diep gegraven en worden de inzichten en strategie goed verteld in de implementatie items."

“Kurt en Cis hebben mijn knopen helpen ontwarren. Er is terug helderheid in de samenhang van mijn ondernemingen, waardoor ik ook terug een boost kreeg om de draad terug “vollen bak” op te pikken. Ze helpen je je prioriteiten helder te stellen, en, in mijn gevoel heel belangrijk, mijn doelgroep en het doel zelf van wat ik doe beter te definiëren.”

"Een heel gedreven & professioneel team waarbij altijd alles goed volgens planning wordt afgewerkt."

"Heel interessante sessie. Zaken komen naar boven waar we zelf reeds jaren niet meer aan dachten, of we ervan uit gingen dat anderen deze wel zouden weten."

"Ik ben heel dankbaar met de vele concrete tips die ik gekregen heb om verder te kunnen. Het overtof mijn verwachtingen."

"Goede opvolging, goede werknemers, professioneel en up to date!"

"Wij werken nu een al geruime tijd samen met zowel Kurt Ostyn als Cis Scherpereel. Ze begeleiden ons op een zeer goede manier dankzij hun ruime expertise. Dit niet enkel bij onze afdeling, ClarysseWeb, maar ook bij Clarysse, het moederbedrijf. We doen graag een beroep op hen als extern adviseur, klankbord en begeleider op het vlak van e-commerce en marketing. Een zeer praktijkgerichte aanpak, gestoeld op veel terreinkennis. Voor ons een zeer goede externe insteek."

"We zijn gevallen voor hun nuchtere kijk op marketing en no-nonsens aanpak. We hebben het grootste vertrouwen dat hun advies ons dat tikkeltje meer vooruit zal helpen, nu en voor de komende generatie."

"Heel fijne mensen om mee te werken. Het team heeft het nodige geduld en is altijd bereid om te helpen en te adviseren."

"Professionele aanpak van Mex United."

"Alles goed in orde. Betrouwbare partner."

"Persoonlijk aanpak, team van zeer kundige mensen."

"Het was heel fijn om met het team van Mex United te werken. Veel kennis uit verschillende hoeken zorgden voor toffe meetings. Ik zou het iedereen aanraden die een groei doormaakt of een marketingstrategie nodig heeft."

"De klankbordsessie is een mooie en eerlijke spiegel die voorgehouden wordt. Professioneel en onbevooroordeeld! Dat maakt dat de tips die meegegeven worden enorm waardevol zijn. Dank je alvast!"

"De klankbordsessie is een goede manier om een externe visie te krijgen op jouw marketing strategie."

"Snelle handeling. Duidelijk in communicatie en weergave van resultaten."

"Vlotte samenwerking. Deskundig advies."

"Voldoende tips gekregen om ons klantenbestand te behouden en eventueel nieuwe klanten aan te trekken."

"Goed onthaal en beter inzicht in de uitdaging van een goed marketingplan."

"Inlevend en to the point."

"De workshop (Marketing Boost Day) heeft zeker wat zaken die nog wat vaag waren scherper gesteld en veel stof tot nadenken gegeven. Ook tips om niet bij de klassieke marketing kanalen te blijven, maar het ruimer te zien, hebben geholpen om mijn marketingplan verder op te stellen. Interactie met andere ondernemers was een verrijking van de workshop."

"Professioneel & persoonlijk aanpak."

"Alles naar wensen verlopen."

Inspirerende inzichten

Steel de kennis van andere ondernemers en experten in onze blog.