Op zoek naar een job als (online) marketeer?

Dan kunnen wij jou misschien wel helpen! Want enkele van onze klanten zijn op zoek naar een inhouse marketeer. Dat doen ze niet via de klassieke rekruteringskanalen, maar via ons “kangoeroe project”.

Als partner kennen wij de marketingnoden van onze klant als geen ander. We kunnen met andere woorden heel goed inschatten welk profiel dé ideale aanvulling zou zijn voor hun team.

Tegelijk beseffen we dat heel wat marketeers binnen een KMO vaak op een eiland zitten en een klankbord missen. Een klankbord in de zin van iemand waarmee je af en toe bepaalde zaken kunt afstemmen, maar evengoed iemand die jouw skills kan bijschaven.

Met ons kangoeroe project willen wij zowel jou als marketeer, als onze klant ontzorgen. Benieuwd hoe we dat doen? We lichten het jou graag toe in dit filmpje.

“We noemen dit concept ‘kangoeroe’ omdat jij je als nieuwe medewerker eerst enkele maanden in onze Mex-buidel mag nestelen om op die manier perfect voorbereid te zijn op jouw nieuwe carrière.”

KURT OSTYN | GROEISTRATEEG MEX UNITED

Openstaande vacature(s)

Vives hogeschool

Online marketeer bij VIVES

Onze klant, Hogeschool VIVES in Kortrijk, wil het marketingteam versterken met een online marketeerOmdat een doeltreffende implementatie van de marketingstrategie enkel van binnenuit kan gebeuren, is er nood aan extra kracht bij VIVES. 

Te laat! Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Een wakkere online marketeer bij De Nachtwacht

Een droomjob in een slaapwinkel. Dat is wat De Nachtwacht te bieden heeft indien je een creatieve duizendpoot bent die houdt van sociale media en online marketing.

Te laat! Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Spontane aanmeldingen

“Heb je interesse in ons kangoeroe project, maar vind je niet meteen jouw gading tussen de vacatures? Aarzel niet om spontaan van jou te laten horen! Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met je op.”​

Om spam te voorkomen, wordt deze site beschermd door de Google reCAPTCHA-tool. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.