TikTok voor bedrijven

In een halve dag leren we je tijdens een open opleiding àlles wat je moet weten over TikTok in een professionele wereld. 

Waarom deze opleiding?

TikTok is voor veel ondernemers een speeltuin voor jonge mensen. het wordt wel eens weggelachen met de verwijzing naar zotte dansjes, maar TikTok kan wel degelijk een heel interessant medium zijn voor merken en bedrijven. Denk maar aan de immo markt, of aan boodschappen van employer branding en storytelling in het algemeen. 

Op vraag van ondernemers in ons netwerk zetten we met Mex United deze sessie op en richten we ons naar iedereen die meer wil weten over TikTok. Na de sessie kan je perfect inschatten wat TikTok voor jouw bedrijf kan betekenen. Op zijn minst heb je het inzicht in de do’s en don’ts van het kanaal. 

Wat mag je verwachten?

Verwacht geen theoretische monoloog, maar een open sessie waarin ruimschoots mogelijkheid is om jouw vragen (gericht op jouw situatie) te stellen en te behandelen. We voorzien maximaal 10 deelnemers, dus een kleine setting met ruimte voor interactie. 

Praktisch

  1. Dinsdag 18 juni 2024 van 15:00u tot 18:00u
  2. Locatie: kantoor Mex United* 
  3. Maximaal 10 deelnemers
  4. Koffie, thee en water is voorzien

*Alle info vind je hier. Gratis parkeren kan op de site zelf (voorbij de slagboom). Indien volzet, is betalend parkeren in de straat aangewezen.

Docent

De sessie wordt gegeven door Tom Desplechin. Tom is een content creator die met video opstaat en gaat slapen. ‘Capture stories and create content’ bleek na zijn studietijd hét ding te zijn waar hij zich helemaal in kwijt kon. Noem hem dus een content creator die video eet van ontbijt tot hij gaat slapen. Pluk in deze sessie meer van zijn intense praktijkervaringen, specifiek voor het medium TikTok. 

Maak alvast kennis met Tom via zijn TikTok-kanaal

Kostprijs en subsidie

Voor de opleiding betaal je €135 all-in (excl. btw). Wens je gebruik te maken van de kmo-portefeuille (30% subsidie), dan betaal je €94,50 (excl. btw). 

Instructies voor de aanvraag van de kmo-portefeuille vind je op de factuur die je ontvangt na inschrijving. 

Tom Desplechin content creator

TikTok voor bedrijven met Tom Desplechin

Hieronder schrijf je je in voor de opleiding “TikTok voor bedrijven” met Tom Desplechin op dinsdag 18 juni 2024.