Pool of Experts

Mex United is een team van Mexperten, ervaren strategen in marketing en (e-)commerce.

"United" staat niet toevallig in onze naam... We zijn uniek in onze aanpak, waarin kennis delen het uitgangspunt is.
Maak gebruik van de rijke ervaring van onze pool of experts om jouw onderneming beter te maken.

We zijn de coach, inspirator en strateeg voor jou, je team en je onderneming.

Cis Scherpereel - ecommerce expert

Cis Scherpereel

E-commerce strateeg

Met jaren ervaring als e-commerce expert zet ik mijn kennis graag in voor projecten in B2B of B2C waar online sales en merkidentiteit aan de orde zijn. Als coach, inspirator of als strateeg. Met aandacht voor wat klanten blij maakt. De zoektocht naar je oneerlijk voordeel is mijn dada.

Kurt Ostyn - marketing strateeg

Kurt Ostyn

Marketing Strateeg
Marketing is geen exacte wetenschap. Cijfers en data worden pas waardevol bij een zorgvuldige interpretatie. Lezen wat niet geschreven staat. Horen wat niet gezegd wordt. Dit vertalen naar een onderscheidend verhaal en een werkbare strategie, daar hou ik van. Reeds meer dan 20 jaar. Met oog voor eenvoud.

Romanie Sagaert - marketing en social media coach

Romanie Sagaert

Make-it-happen marketeer

Ik sta in voor de vlotte voortgang van de projecten en het halen van deadlines. In projectbegeleiding en het geven van opleidingen komt mijn ervaring als marketing coach en social media experts goed van pas. Klanten kunnen ook bij mij terecht met vragen rond KMO-portefeuille.

Jelle Ryckoort - online marketing expert

Jelle Ryckoort

Online marketing expert

Om de online aanwezigheid van je zaak te optimaliseren kan je bij mij terecht. Zowel strategisch als concreet. Met heldere doelen en een steeds beter resultaat voor ogen. Ik deel mijn kennis graag om de klant meer inzicht te verschaffen in online marketing.


Tom Delmotte - content marketing expert

Tom Delmotte

Content marketing expert

Met meer dan 15 jaar ervaring bij o.m. Stad Kortrijk en Howest, ga ik graag op zoek naar jouw uniek verhaal. Met veel gezond verstand bekijk ik vervolgens hoe we dit kunnen omzetten in content marketing, storytelling en persaandacht.

Werner Bruyns - betermaker

Kerlijne Taghon

Make-it-happen marketeer
Strategische plannen omzetten in daden is wat ik het liefste doe. Bedrijven die niet de mankracht en de kennis in huis hebben of tijdelijk bijstand nodig hebben om dingen gedaan te krijgen, kunnen op mij rekenen. Als doener of coördinator. Ik zorg ervoor dat de strategie niet in de kast belandt.

We steunen daarnaast ook op de ervaring en vakbekwaamheid van deze "mexperten":


Katty Proost - marketing experte

Katty Proost

Marketing Experte
25 jaar marketing ervaring - o.a. voor de Agora Group - is wat Katty met jou wil delen. Haar passie? Ondernemers, handelaars of organisaties inspireren, begeleiden en adviseren in hun marketingaanpak. Steeds enthousiast, down-to-earth, praktisch en eenvoudig. Maar mét resultaat.
Werner Bruyns - betermaker

Steven Quartier

Expert handelsplatformen en flash sales kanalen
Meer dan 10 jaar ervaring met retail en internetplatformen (marktplaatsen en flash sales kanalen) in een internationale context zorgen ervoor dat de expertise en het netwerk dat Steven opgebouwd heeft van enorme waarde is. Hij werkt voor verschillende A-brands, waaronder Adidas & Speedo. Steven kenmerkt zich door zijn hands-on approach en zijn heldere communicatie.
Werner Bruyns - betermaker

Werner Bruyns

Betermaker
Werner was in de afgelopen jaren de sterke man achter Coolblue België en wil die ervaring en inzichten inzetten om ook jouw merk en team beter te maken. Hij is vooral een people manager met een groot hart en een drive waarmee hij dingen in beweging weet te brengen. Hij is onze "betermaker" en is verantwoordelijk voor alles wat met klantentevredenheid en user experience te maken heeft.
Werner Bruyns - betermaker

Yves Debrabandere

Database Marketeer

Met meer dan 25 jaar ervaring in CRM management en customer analytics bij ondermeer Yves Rocher, Thomas Cook Group, Vacansoleil is Yves de man voor het beheer van uw klanten database, het opzetten van uw klanten segmentatie, het maken van uw klanten analyses, het in kaart brengen van customer journeys en persona’s, het gebruik van datavisualisatie.
Yves zorgt op een eenvoudige manier voor een andere kijk op uw klantendata.

Kennis maken met een Mexpert ?

Koffiekletsen doen we niet. In een klankbordsessie leren we elkaar kennen. Met koffie als je dat wenst. 

Boek nu een klankbordsessie