Pool of Experts

Mex United is een team van Mexperten, ervaren strategen in marketing en (e-)commerce.

"United" staat niet toevallig in onze naam... We zijn uniek in onze aanpak, waarin kennis delen het uitgangspunt is.
Maak gebruik van de rijke ervaring van onze pool of experts om jouw onderneming beter te maken.

We zijn de coach, inspirator en strateeg voor jou, je team en je onderneming.

Cis Scherpereel - ecommerce expert

Cis Scherpereel

E-commerce strateeg
Cis wil àlles weten over je klant en neemt je mee in de zoektocht naar je werkelijk unieke factor. Zijn brede e-commerce ervaring zet je op weg naar een succesvol online businessplan. Hij is ook een ervaren spreker en auteur van “De people factor in e-commerce”.
Kurt Ostyn - marketing strateeg

Kurt Ostyn

Marketing Strateeg
Je product of dienst op de meest doeltreffende manier bij de juiste doelgroep brengen. Dat is het mantra van Kurt. Hij ontwikkelt je marketingstrategie én begeleidt de uitvoering ervan. Met oog voor eenvoud. Kurt is een ervaren spreker en auteur van “De prinses op het witte paard”.

Romanie Sagaert - marketing en social media coach

Romanie Sagaert

Marketing en social media coach
In de afgelopen jaren ontwikkelde Romanie de marketing- en communicatiestrategie voor tientallen familiale KMO’s in Vlaanderen. Zij zorgt er ook voor dat die strategie ook uitgevoerd wordt. Via opleidingen, project management en operationele medewerking.
Jelle Ryckoort - online marketing expert

Jelle Ryckoort

Online marketing expert
SEO en SEA zijn de keywords voor Jelle. Hij is onze wizard die de perfecte online marketing mix uitwerkt. Hij zet campagnes op, volgt op en stuurt bij. Met aandacht voor kwalitatieve en relevante content. Zijn aanpak is gebouwd op zijn jarenlange praktijkervaring.

Tom Delmotte - content marketing expert

Tom Delmotte

Content marketing expert
Zowel Stad Kortrijk als Howest konden in de afgelopen 15 jaar rekenen op de kennis en kunde van communicatiestrateeg Tom. Hij is onze adviseur en coach voor communicatie en content marketing, perscontacten, copywriting en storytelling. Hij houdt van mensen en van eenvoud en werkt dodelijk efficiënt.
Werner Bruyns - betermaker

Kerlijne Taghon

Make-it-happen marketeer
Strategische plannen omzetten in daden is wat ik het liefste doe. Bedrijven die niet de mankracht en de kennis in huis hebben of tijdelijk bijstand nodig hebben om dingen gedaan te krijgen, kunnen op mij rekenen. Als doener of coördinator. Ik zorg ervoor dat de strategie niet in de kast belandt.

We steunen daarnaast ook op de ervaring en vakbekwaamheid van deze "mexperten":


Katty Proost - marketing experte

Katty Proost

Marketing Experte
25 jaar marketing ervaring - o.a. voor de Agora Group - is wat Katty met jou wil delen. Haar passie? Ondernemers, handelaars of organisaties inspireren, begeleiden en adviseren in hun marketingaanpak. Steeds enthousiast, down-to-earth, praktisch en eenvoudig. Maar mét resultaat.
Werner Bruyns - betermaker

Steven Quartier

Expert handelsplatformen en flash sales kanalen
Meer dan 10 jaar ervaring met retail en internetplatformen (marktplaatsen en flash sales kanalen) in een internationale context zorgen ervoor dat de expertise en het netwerk dat Steven opgebouwd heeft van enorme waarde is. Hij werkt voor verschillende A-brands, waaronder Adidas & Speedo. Steven kenmerkt zich door zijn hands-on approach en zijn heldere communicatie.
Werner Bruyns - betermaker

Werner Bruyns

Betermaker
Werner was in de afgelopen jaren de sterke man achter Coolblue België en wil die ervaring en inzichten inzetten om ook jouw merk en team beter te maken. Hij is vooral een people manager met een groot hart en een drive waarmee hij dingen in beweging weet te brengen. Hij is onze "betermaker" en is verantwoordelijk voor alles wat met klantentevredenheid en user experience te maken heeft.
Werner Bruyns - betermaker

Yves Debrabandere

Database Marketeer

Met meer dan 25 jaar ervaring in CRM management en customer analytics bij ondermeer Yves Rocher, Thomas Cook Group, Vacansoleil is Yves de man voor het beheer van uw klanten database, het opzetten van uw klanten segmentatie, het maken van uw klanten analyses, het in kaart brengen van customer journeys en persona’s, het gebruik van datavisualisatie.
Yves zorgt op een eenvoudige manier voor een andere kijk op uw klantendata.

Kennis maken met een Mexpert ?

Koffiekletsen doen we niet. In een klankbordsessie leren we elkaar kennen. Met koffie als je dat wenst. 

Boek nu een klankbordsessie