Pool of experts

Mex United is een team van “mexperten”:
Stuk voor stuk ervaren strategen die hun kennis met jou willen delen.
Cis Scherpereel - ecommerce expert

Cis Scherpereel

E-commerce strateeg

Met jaren ervaring als e-commerce expert zet ik mijn kennis graag in voor projecten in B2B of B2C waar online sales en merkidentiteit aan de orde zijn. Als coach, inspirator of als strateeg. Met aandacht voor wat klanten blij maakt. De zoektocht naar je oneerlijk voordeel is mijn dada.

Kurt Ostyn - marketing strateeg

Kurt Ostyn

Marketing Strateeg
Marketing is geen exacte wetenschap. Cijfers en data worden pas waardevol bij een zorgvuldige interpretatie. Lezen wat niet geschreven staat. Horen wat niet gezegd wordt. Dit vertalen naar een onderscheidend verhaal en een werkbare strategie, daar hou ik van. Reeds meer dan 20 jaar. Met oog voor eenvoud.

Romanie Sagaert - marketing en social media coach

Romanie Sagaert

Make-it-happen marketeer

Ik sta in voor de vlotte voortgang van de projecten en het halen van deadlines. In projectbegeleiding en het geven van opleidingen komt mijn ervaring als marketing coach en social media experts goed van pas. Klanten kunnen ook bij mij terecht met vragen rond KMO-portefeuille.

Jelle Ryckoort - online marketing expert

Jelle Ryckoort

Online marketing expert

Om de online aanwezigheid van je zaak te optimaliseren kan je bij mij terecht. Zowel strategisch als concreet. Met heldere doelen en een steeds beter resultaat voor ogen. Ik deel mijn kennis graag om de klant meer inzicht te verschaffen in online marketing.


Tom Delmotte - content marketing expert

Tom Delmotte

Content marketing expert

Met meer dan 15 jaar ervaring bij o.m. Stad Kortrijk en Howest, ga ik graag op zoek naar jouw uniek verhaal. Met veel gezond verstand bekijk ik vervolgens hoe we dit kunnen omzetten in content marketing, storytelling en persaandacht.

Kerlijne Taghon - make-it-happen marketeer

Kerlijne Taghon

Make-it-happen marketeer
Strategische plannen omzetten in daden is wat ik het liefste doe. Bedrijven die niet de mankracht en de kennis in huis hebben of tijdelijk bijstand nodig hebben om dingen gedaan te krijgen, kunnen op mij rekenen. Als doener of coördinator. Ik zorg ervoor dat de strategie niet in de kast belandt.

We steunen daarnaast ook op de ervaring en vakbekwaamheid van deze "mexperten":


Karel Decock - Sales expert

Karel Decock

Sales expert

Ik ben reeds 25 jaar actief in de mooie wereld van Sales en Marketing. Eigenlijk ben ik een bruggenbouwer tussen beide afdelingen, die maakt dat de strategie van een bedrijf op de juiste manier geïmplementeerd wordt.

  Katty Proost - marketing experte

  Katty Proost

  Marketing experte

  25 jaar marketing ervaring, dat is wat ik met jou wil delen. Mijn passie? Jou als handelaar, ondernemer of organisatie stimuleren, begeleiden en adviseren in je marketingaanpak. En samen met jou op zoek te gaan naar jouw oneerlijk voordeel. Een bedrijfsevent gepland? Ook hier kan ik je bij helpen!


   Kristof De Vlieger - expert controlling en financiële data

   Kristof De Vlieger

   Expert in controlling en financiële data

   Met een vijftiental jaar ervaring begeleid ik KMO’s op vlak van controlling, budgettering en kostprijsberekening. Ik praat niet over cijfers, ik laat de cijfers praten. Met andere woorden: ik help jou en jouw onderneming de nodige besluiten en acties nemen, aan de hand van de cijfers.

    Siegfried De Cuyper - business en personal coach

    Siegfried De Cuyper

    Business en personal coach

    Mijn expertise bevindt zich op het vlak van mensen en ‘hoe mensen zichzelf beter leren kennen’. Ik gebruik daarvoor (naast mijn ervaring) één specifieke tool, namelijk Insights. Met heel veel plezier vul ik daarmee het totaalpakket, dat Mex United u kan bieden, aan.


     Steven Quartier - Expert handelsplatformen en flash sales kanalen

     Steven Quartier

     Expert handelsplatformen en flash sales kanalen

     Ik help bedrijven hun producten online aan te bieden. Dit vaak in een internationale context en via verschillende kanalen: bv. marktplaatsen of flash sales kanalen. Ik verheug me erop om mijn expertise te kunnen delen met klanten van Mex United.

      Werner Bruyns - betermaker

      Werner Bruyns

      Betermaker

      Ik was de afgelopen jaren de man achter Coolblue België. Die ervaring en inzichten wil ik inzetten om ook jouw merk en team beter te maken. Als ‘betermaker’ help ik je met alles wat met klantentevredenheid en user experience te maken heeft.


       Yves Debrabandere - database marketeer

       Yves Debrabandere

       Database marketeer

       Ik ben reeds meer dan 20 jaar actief in de klantendatabase wereld. Vanuit marketing insteek help ik bedrijven om meer informatie te halen uit klantendata en hierin meer inzicht te verwerven. Op basis van gefundeerde informatie uit die klantenbestanden, wil ik bedrijven begeleiden om hun marketingstrategie verder uit te bouwen.         Kennis maken met een Mexpert ?

         Koffiekletsen doen we niet. In een klankbordsessie leren we elkaar kennen. Met koffie als je dat wenst. 

         Boek nu een klankbordsessie