Pool of experts

Mex United is een team van "mexperten":
Stuk voor stuk ervaren strategen die hun kennis met jou willen delen in domeinen als marketing, social media, e-commerce, sales en merkidentiteit.
Kurt Ostyn - marketing strateeg

Kurt Ostyn

Marketing Strateeg

Kurt Ostyn is een groeistrateeg met een passie voor marketing. Hij startte zijn loopbaan in 1991 bij de houtgroep Cras, waar hij verantwoordelijk werd voor de marketing-uitbouw van het tuinhoutmerk Collstrop.

Na precies 10 jaar koos hij voor het ondernemerschap. Dankzij zijn kennis uit de houtbranche, zijn ervaring inzake duurzaam bosbeheer, en zijn marketingpassie werd hij in 2002 door WWF Belgie als marketeer ingehuurd om de bekendheid van het FSC-label te vergroten bij zowel papier- als houtindustrie alsook de consument. Met succes.

Sinds 2003 richt Kurt Ostyn zich uitsluitend tot het verlenen van strategisch marketingadvies aan handelaars, KMO’s, overheden, scholen en andere organisaties. Zijn devies : oog voor eenvoud.

Na 14 jaar als onafhankelijk marketingadviseur richtte Kurt op 1 januari 2017 samen met e-commerce-expert Cis Scherpereel Mex United op.

Publicaties

 • "De Toekomst Jeukt" (2007)
 • “Ladders zwemmen niet” (2012)
 • "Dagboek van een marketinghoer" (2012)
 • “De prinses op het witte paard”, Uitgeverij Bibliodroom (2015)
 • Co-auteur van “Het oneerlijk voordeel” (2019) – oneerlijkvoordeel.be
Cis Scherpereel - ecommerce expert

Cis Scherpereel

E-commerce strateeg

Cis noemt zichzelf graag een Coach, Inspirator en Strateeg. De drie letters vormen ook zijn voornaam...

Met meer dan 10 jaar ervaring als e-commerce expert zet hij zijn kennis graag in voor projecten in B2B of B2C waar online sales en merkidentiteit aan de orde zijn.

Hij startte zijn loopbaan als grafisch vormgever en groeide door tot een ervaren strateeg in e-commerce. Hij stond aan de wieg van diverse webshops: O.a. voor Maxitoys, Bel&Bo, Fun, Duvel Moortgat, Brooklyn, Emob, Hubo, Colora, Lamett, Deknudt Frames, Cras en heel wat KMO's en start-ups.

Cis is ook gastdocent aan Ehsal Management School en gewaardeerd spreker over e-commerce. Binnen de context van Mex United adviseert hij ondernemers in hun groeistrategie, met de focus op digitale kanalen: website/webshop, marktplaatsen, social commerce. Zijn insteek is nooit technisch, maar vanuit de zoektocht naar dé reden waarom mensen bij jou zouden kopen en niet elders.

Publicaties:

Cis is "E-commerce Personality van 2021", een award uitgereikt door Safeshops en Bol.com.
Meer info over de titel E-commerce Personality en de carrière van Cis vind je op deze pagina.


Romanie Sagaert - marketing en social media coach

Romanie Sagaert

Make-it-happen marketeer

Samen met mijn collega Kerlijne sta ik in voor de operationele uitwerking van jouw marketingstrategie. In projectbegeleiding en het geven van opleidingen komt mijn ervaring als marketing coach en social media expert goed van pas. 

Jelle Ryckoort - online marketing expert

Jelle Ryckoort

Online marketing expert

Om de online aanwezigheid van je zaak te optimaliseren kan je bij mij terecht. Zowel strategisch als concreet. Met heldere doelen en een steeds beter resultaat voor ogen. Ik deel mijn kennis graag om de klant meer inzicht te verschaffen in online marketing.


Kerlijne Taghon - make-it-happen marketeer

Kerlijne Taghon

Make-it-happen marketeer

Strategische plannen omzetten in daden is wat ik het
liefste doe. Bedrijven die niet de mankracht en de kennis
in huis hebben of tijdelijk bijstand nodig hebben om
dingen gedaan te krijgen, kunnen op mij rekenen.
Als doener of coördinator. 

Kerlijne Taghon - make-it-happen marketeer

Daniëlle Vercautere

Make-it-happen marketeer

Websites, webshops en online marketing campagnes laten renderen. Daar zorg ik voor. Ook Amazon en andere marktplaatsen hebben nog maar weinig geheimen voor me. Ik hou ervan om ook daar het maximum uit te puren voor onze klanten. Blij mij in het team van Mex United te kunnen ontplooien in deze domeinen.

Katty Proost - marketing experte

Justine Vanneste

Project coördinator

Als project coördinator volg ik het administratieve luik van jouw project op. Met vragen over facturatie en KMO-portefeuille kan je altijd bij mij terecht. 

   

  Kennis maken met een Mexpert ?

  Koffiekletsen doen we niet. In een klankbordsessie leren we elkaar kennen. Met koffie als je dat wenst. 

  Boek nu een klankbordsessie