Wij zoeken een
kangoeroe marketeer

Vives hogeschool

Onze klant, Hogeschool VIVES in Kortrijk, wil het marketingteam versterken met een online marketeer. Omdat een doeltreffende implementatie van de marketingstrategie enkel van binnenuit kan gebeuren, is er nood aan extra kracht.

“We noemen dit concept ‘kangoeroe’ omdat jij je als nieuwe medewerker eerst enkele maanden in onze Mex-buidel mag nestelen om op die manier perfect voorbereid te zijn op jouw nieuwe carrière.”

Het gedroomde profiel ziet er als volgt uit:

  • Je beschikt over een bachelor en/of masterdiploma; opleiding in digital marketing strekt tot aanbeveling; 
  • Je communiceert graag en vlot via de diverse sociale media
  • Je bent gezond competitief ingesteld en wordt dan ook graag uitgedaagd om concrete doelstellingen te realiseren; 
  • Je houdt niet van losse flodders maar waakt over de grotere strategische doelstellingen; 
  • Je houdt van samenwerken en beschikt over voldoende diplomatische vaardigheden en realiteitszin om af en toe ook ‘nee’ te kunnen zetten.  

VIVES biedt jou hetvolgende:

  • Een leuk team aan gemotiveerde collega’s; 
  • Contract van onbepaalde duur
  • Flexibiliteit om op alle campussen te werken, met uitvalsbasis campus Kortrijk;
  • Uurrooster: mogelijkheid tot 4/5 tewerkstelling; 
  • Verloning: salarisschaal barema 587 voor master en barema 581 voor bachelor van het Departement Onderwijs. 

Hoe verloopt een kangoeroe-sollicitatie?

1. Screening van jouw cv
Wij maken een eerste selectie op basis van jouw sollicitatiebrief en cv. Indien jouw profiel in de smaak valt, nemen we binnen de 48 uur met je op en nodigen jou uit voor een persoonijke kennismaking in ons kantoor in Kortrijk.
2. Eerste kennismaking met Mex United
Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we samen met jou een gedetailleerde lijst van alle kennis en vaardigheden door waar de perfecte kandidaat over moet beschikken. Geen nood: niemand kan aan al deze verwachtingen voldoen… We willen met dit gesprek vooral inschatten met welke marketingtools en vaardigheden je goed vertrouwd bent, welke er geoptimaliseerd moeten worden, en welke zaken nog quasi onbekend voor je zijn. Hier schuilt de essentie van de kangoeroe-rekrutering: we ondersteunen jou in jouw nieuwe job.
3. Kennismaking met VIVES
Zien we in jou een waardevolle kandidaat? Dan houden we je niet aan het lijntje en nodigen we jou snel uit voor een kennismakingsgesprek met de marketingverantwoordelijke(n) van VIVES. Wij begeleiden dit gesprek in een informele sfeer in onze Mex loft. Samen nemen we jouw vaardigheden door terwijl jij naar hartenlust vragen kan stellen over de jobinhoud, werkomgeving, enz… Tijdens dit gesprek wordt al snel duidelijk of er een ‘klik’ is.
4. Een concreet voorstel
Geloven we in jouw talenten en jouw persoonlijkheid? Dan word je bij VIVES uitgenodigd voor een laatste gesprek waar je je aan een concreet voorstel mag verwachten.
5. Opleiding en begeleiding
Contract getekend? Dan bekijken we samen met jou hoe we jouw verdere opleiding en begeleiding organiseren.
Vorige slide
Volgende slide
Marketingstrateeg Kurt Ostyn

KURT OSTYN _ GROEISTRATEEG

“Spreekt bovenstaande omschrijving jou aan en wil je graag meer vernemen? Vul dan onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op met jou.”

Om spam te voorkomen, wordt deze site beschermd door de Google reCAPTCHA-tool. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Inspirerende inzichten

Steel de kennis van andere ondernemers en experten in onze blog.