Hoe kunnen we samenwerken?

Gebaseerd op onze ervaring hebben we een aantal formules bedacht die een samenwerking makkelijker op gang brengen.
Stuur ons gerust een mailtje als je ons beter wil leren kennen. Dan maken we daar graag tijd voor.

 • Connector.

  Marketing experts

  Een prangende marketing vraag? Een strategische knoop die maar niet doorgehakt raakt? Onduidelijkheid of onenigheid over de te bewandelen commerciële paden? Wij helpen je graag op weg in de zoektocht naar de juiste marketingmix.


 
Klankbord sessie

Een eerste verkennende babbel? De voeten even in het water? Aanvoelen hoe een mogelijke samenwerking met Mex United eruit kan zien? Wij houden ervan om ook al bij de eerste bespreking van enige waarde te zijn. Tijdens deze korte sessie leren we al heel veel van elkaar. Stuur ons een mailtje en we maken een afspraak.

Marketing check-up

De marketing check-up is een manier om alle aspecten van marketing op jouw winkel, kmo of organisatie te screenen. Het is de meest efficiënte manier om een breed zicht te krijgen op de status en de kansen. We staan stil bij de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen. Een marketing check-up kan ingepland worden op eenvoudig verzoek.

Inline marketingplan

Je wil een omnichannel-strategie uitbouwen zonder je bestaande klanten te bruskeren? Je wil online als volwaardig kanaal uitbouwen voor je producten of diensten, maar je weet niet waar te beginnen? Een inline marketingplan brengt al je inspanningen in lijn en vertaalt de ‘digitale transformatie’ van jouw bedrijf in concrete stappen.

Een traject op maat

Het lanceren van een nieuwe dienst of product? Een interne inspiratiesessie? Een opleidingstraject? Het onderzoeken van business opportuniteiten, nieuwe markten of mogelijkheden… Bij Mex United bijten we ons graag vast in de uitdaging waar jij voor staat! Contacteer ons om die samen te bespreken. • Connector.

  E-commerce experts

  Denk je aan een webshop voor je zaak of bedrijf, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Staat je online shop live, maar vallen de verkopen tegen? Of wil je gewoon eens een frisse blik op je e-commerce activiteit? Mex United at your service!


 
E-commerce projectplan

Een reeks workshops zijn vaak de meest efficiënte manier om snel samen tot concrete resultaten te komen. We behandelen stap voor stap alle facetten die van je e-commerceverhaal een succes kunnen maken en prikken ze vast in een leesbaar document, zodat het voor iedereen helder is.

Inspiratiesessie

Twijfel je of met je bedrijf of winkel op de e-commerce trein moet springen? In een brainstormsessie zetten we de pro’s en contra’s tegen elkaar af en lijsten we opportuniteiten en valkuilen op. Vertrekkende vanuit een concurrentie-analyse kijken we welke toegevoegde waarde een webshop voor je merk kan hebben. Een inspiratiesessie is de eerste aanzet tot een projectplan van je webshop.

E-commerce marketingplan

De webshop is er, maar de resultaten blijven onder de verwachtingen. Eenmaal de shop gelanceerd, begint het werk pas. Klanten komen niet vanzelf in jouw shop terecht. Samen zetten we een realistisch marketingplan op en brengen we stap voor stap meer leven in je webshop!

Conversie optimalisatie

Heb je veel bezoek op je webshop, maar ligt het conversiepercentage te laag? Trekt je site het juiste publiek? Op welk moment in het conversiepad haken bezoekers af? Zijn er onduidelijkheden in de shop waardoor potentiële klanten de stap naar een aankoop niet zetten? Mex United formuleert aan de hand van je Analytics een antwoord op deze vragen en lijst praktische to do’s op om het aantal conversies in je shop te verhogen. • Connector.

  Online marketing experts

  Geen online succes zonder een degelijke online marketing strategie. Kan je niet alle online marketingkanalen zelf behappen? Zoek je expertise in een bepaald onderdeel? Mex United helpt je online marketing vooruit. Dankzij pakken ervaring!

 
Online marketingplan

Geen online succes zonder een degelijk online marketing strategie. Wij werken voor u een plan uit waarin alle noodzakelijke elementen een plaats krijgen. Van affiliate marketing tot Google shopping, adwords, SEO, e-mail marketing en sociale media. Maar ook traditionele media en events worden niet geschuwd.

Social Media marketing

Wat weigerachtig tegenover Facebook maar  toch het gevoel dat je er iets mee moet? Is je social media inspiratie wat zoek? Al wel gehoord van Instagram, maar geen idee wat je ermee kan doen? Benieuwd om andere social media kanalen te ontdekken? Bel ons meteen.

Zoekmachineoptimalisatie

Een slimme SEO-strategie is een must voor iedere website die op lange termijn wil scoren. Technische optimalisatie, een uitgekiende contentstrategie en kwalitatieve linkbuilding vormen de basis van een betere score in Google. We laten je kennismaken met werkende SEO-technieken en leren je de kneepjes van het vak aan zodat jouw site hoger gaat ranken op relevante zoekwoorden.

Contentcreatie & -optimalisatie

Goed gestructureerde content vormt de basis van iedere webshop. Content is niet enkel tekst, maar zijn ook de video’s, foto’s, infographics, hulpfiches… die op je site staan. Mex United tilt je contentstrategie naar een hoger niveau en begeleidt je in het opstellen van een integraal content- en communicatieplan.

Online reputatiemanagement

Heeft je merk last van online reputatieschade? Mex United gaat op zoek naar de bron ervan en formuleert aanbevelingen om de toon rond je brand te herstellen. Niet door zelf positieve reviews te schrijven, maar door de oorzaak bij de basis aan te pakken. Maak van je klanten echte lovers van je merk!

Online adverteren

Google Adwords, Shopping, Bing Ads, Social Advertising, Display campagnes, affiliate marketing… Raak je ook soms het noorden kwijt in de vele online advertentiekanalen? Mex United begeleidt je in het opzetten en evalueren van campagnes. De juiste kanalen op het juiste moment inzetten is een vaardigheid waarvoor je bij ons aan het juiste adres bent! • Connector.

  Opleidingen

  Social media, online marketing, SEO, beter bloggen, … Onze kennis delen we graag op een down-to-earth manier. Gepersonaliseerd of globaal. Bij jou op kantoor of in ons opleidingslokaal.KMO-portefeuille

De diensten van Mex United komen in aanmerking voor subsidie via KMO-portefeuille.
Vraag naar de mogelijkheden.

Contacteer ons