E-COMMERCE XPO

Ontdek hieronder ons programma op de E-COMMERCE Xpo en breng ons een bezoekje!

Kan je je vandaag nog onderscheiden als Vlaamse onderneming in een onwaarschijnlijk harde concurrentiestrijd die online gevoerd wordt?  Wereldgiganten grijpen de macht en overspoelen onze contreien. Kunnen we de klant nog voor ons winnen of is de strijd gestreden?

Op de e-commerce beurs kan je ons op volgende momenten ontmoeten:

Meet the experts

Je gaat in discussie met marketingstrateeg Kurt Ostyn en e-commerce strateeg Cis Scherpereel. Twee klasbakken met een eigenzinnige visie op hoe ondernemers vandaag toch het verschil kunnen maken.

Benieuwd hoe je je klant kan bekoren en voor je kan winnen? Zorg dan dat je een van de stoelen bemachtigt voor deze boeiende rondetafel!

Er zijn 2 tijdstippen op maandag 14 oktober voorzien:

  • 13u00 - 14u00
  • 14u30 - 15u30
Ontbijtsessie "het oneerlijk voordeel"

Op dinsdag 15 oktober starten we de beurs om 9u met een ontbijtsessie over "het oneerlijk voordeel". (Schrijf je hier in!)

Meer info over de ontbijtsessie vind je hier

E-COMMERCE XPO
Ecommerce XPO Image
Panelgesprek "het oneerlijk voordeel met fietsen"

Cis neemt je aan de hand van inspirerende cases uit de fietsbranche mee. Een open sessie op maandag 14/10 van 16u15 tot 17u00 voor alle bezoekers van de beurs.

Marketing speeddating

Make-it-happen-marketeer Romanie helpt je in de marketing speeddating vooruit met je specifieke marketingvragen.Op maandag en dinsdag zit ze van 13u30 tot 15u30 te popelen om je op weg te helpen!


Image